top of page
3 op een rij Mindgym.png

Mentale
fitheid

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je mentaal sterk bent. Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Want wat heb je aan een fit lichaam als het spookt in je hoofd?

Klik hieronder voor de audiotracks bij de boeken.

ERVAAR

MIndgym

3D schuin Superkrachten DH editie.jpg

Mindgym

voor kids?

We leren onze kinderen zo ongeveer alles. Behalve de gebruiksaanwijzing van hun eigen hoofd. Hoog tijd dus om ook onze kinderen te leren hoe ze baas kunnen worden in hun hoofd. Daarom heeft Wouter nu Mindgym voor kids geschreven. Superkrachten voor je hoofd is een speels doeboek om (samen met je ouders of alleen) te ontdekken hoe je koning in je kop wordt. 

Home: Homepage_about

sportschool voor je geest
in business

Het succes van een bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken. Gaat het over zaken, dan gaat het al gauw over cijfers. Maar achter die cijfers gaat een organisatie schuil, en die organisatie bestaat uit mensen. Als deze mensen de juiste mindset hebben en effectief en met optimisme werken, dan vertaalt zich dat terug naar het bedrijfsresultaat.

Wij helpen bij het bouwen aan een gezond en vitaal bedrijf. Maak het verschil met een mentaal fit team; ga met uw bedrijf op weg naar een betere wereld als geheel. 

1024px-KLM_logo.svg.png
logo_provincie_utrecht.jpg
roc.png
hema logo.png
Logo_Erasmus_Universiteit_Rotterdam.svg.
pwc-logo.png
friesland-campina-logo.png
logo-toms.png
sanquin-logo.png
TU-Delft-Logo.png
fit for free.png
deloitte.png
Sfeerbeeld-denkproducties.jpg
belastingdienst.png
logo_bolcom-1.jpg
Quaestus-EL.png
logo-the-school-of-life-geel.jpg
utrecht universiteit.jpg
18.-Lowlands-announcement.png
kvk.jpg

Mentale workout

voor

je bedrijf?

Audio & video

Op zoek naar de audiotracks bij het boek

over Wouter de jong

_L1A7769.jpg

Trainer, auteur & oprichter van de  Sportschool voor je geest. 

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. Een jaar later volgde een speciale editie van het boek samen met Youtube-ster Dylan Haegens.

Wouter geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.

home-testimonial-pic-01-lxku607xwd340uy8yh322r19o0hbghloabcg26co1c-m85nn0q333iztl3b2sjy5w86y9n5oe7sv

'Geweldige training en een super trainer! Ik heb er echt zoveel van geleerd en ben weer helemaal mijzelf nu. Ik kan weer doen wat ik echt wil. '

Sophie Janssen

woman-1138435_960_720-mlvxm5cqrvjdy8cuivhp3h2b7mxsr1u0jn39ox6i7k.jpg

'Een vriend tipte me een mindfulnesstraining bij de sportschool voor je geest. De beste investering van dit jaar: Minder gepieker, meer leven.'

Simone Henkes

person-700003_1280-mlvu6b48co0ebq8onue73831p3bvmn74iovahisrzk.jpg

'Na jarenlang alleen mijn lijf te trainen heb ik met Mindgym sportschool voor de geest dé training gevonden voor mijn mentale conditie.'

Arend Dijkhuizen

Home: GetSubscribers_Widget
bottom of page