top of page

Hoe kunnen we helpen?

Particulieren

Sporten voor een fitter lijf, vinden we heel normaal. Waarom dan niet ook trainen voor een soepele geest?

 

Ga meteen zelf aan de slag en bestel de boeken 'Mindgym sportschool voor je geest' & 'Mindgym: Work-outs'. Met de bijbehorende audiotracks train je voor een beter en zinvoller leven. 

Closeup of cheerful young man in conversation with woman in cafeteria. Happy young couple talking an
Networking Event

medewerkers

  • We meten het geluksniveau binnen uw bedrijf en kijken hoe we in de structuur van het bedrijf veranderingen kunnen maken die geluk en optimisme bevorderen.

  • We trainen medewerkers om mentaal fitter en gelukkiger te zijn. Als bedrijf laat je daarmee zien dat je om je medewerkers geeft. En een medewerker die goed in zijn vel zit, presteert veel beter. Zo gaan geluk en positiviteit hand in hand met resultaat: het bouwen van optimistische teams die denken in mogelijkheden in plaats van in problemen.

leiderschap

  • Een goede leider weet zijn medewerkers te inspireren. In de sportschool voor je geest benaderen we leiderschapstrajecten niet vanuit beperking en angst maar vanuit optimisme. Werken vanuit waarden, niet enkel vanuit winst. Van competitief naar coöperatief, want geluk en performance versterken elkaar. Het trainen van de juiste mindset is hierbij onontbeerlijk.

Diverse Group Cheering

Mentale workout

voor

je bedrijf?

Aanpak

Motiverend, bevlogen, prikkelend.

Onze werkwijze en programma’s zijn opgebouwd uit wetenschappelijk onderbouwde methodes vanuit positieve psychologie, oplossingsgerichte werkwijze en mindfulness. Steeds met het onderliggende doel om het welzijn van de mensen en het bedrijf zelf te verhogen door mentale training. Uit je comfort zone, in je adventure zone: we bieden aansprekende trainingen in zowel inzicht- als vaardigheden.

Onze expertise

Train je geest, stuur je leven

Mindfulness en verdieping

Leer je aandacht naar het hier en nu te brengen, de enige tijd die er echt toe doet. Verbeter je concentratie en je veerkracht, en verdiep de relatie met jezelf en de mensen om je heen.

Persoonlijk leiderschap

Geef sturing aan je eigen leven: leer werken met en grip krijgen op de omstandigheden en kansen die zich aandienen. Soms door los te laten, soms door leiding te nemen.

Geluk en positiviteit

Hoe kijk jij tegen de werkelijkheid aan, en op welke manier draagt dat bij een zinvol leven? Ontdek hoe met een shift in je eigen perceptie, je leven en werk in een zonniger licht komt te staan.

bottom of page