top of page

over mindgym

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Mindgym is dé methode om je geest fit te krijgen.


In de ‘Sportschool voor je geest’ traint Wouter de Jong je om je mentale conditie te verbeteren, en zo meer geluk te ervaren.

 

Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren onder ons. Wouters energieke en verrassend leuke methode geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.


Het begon allemaal in 2018 met Mindgym: sportschool voor je geest, en inmiddels is er ook een journal, een praktisch work-out boek, Mindgym voor kids (Superkrachten voor je hoofd) en is Mindgym uitgegroeid tot een internationale bestseller.

B 0183_2 (1) mett sticker.png
B 0252 (2) (1) met sticker.jpg
Wouter spreekt podium 2_webgebruik.jpg

over wouter de jong

Sinds zijn eerste boek in 2018 verscheen is Wouter de Jong bezig om zoveel mogelijk mensen te trainen in zijn Sportschool voor je geest.

 

De Jong studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Mindgym: Sportschool voor je geest is inmiddels ook internationaal uitgegeven, o.a. in Engeland, Amerika, Italië, Spanje en Mexico.

 

Eind 2019 verscheen Wouters superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. In 2020 kwam er een speciale Dylan Haegens-editie uit van het Superkrachten boek. En sinds 2022 is het ook mogelijk om Superkrachten De Game te spelen. Er is momenteel o.a. ook een Superkrachten-film in de maak. 


De Jong is ook een veelgevraagd spreker en geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.

over maven publishing

Maven Publishing is de uitgever van Mindgym en Superkrachten voor je hoofd, en is als uitgeverij gespecialiseerd in het toegankelijk maken van wetenschappelijke kennis over menselijk gedrag. Maven Publishing geeft boeken, e-boeken en luisterboeken uit.

Maven logo.png
bottom of page