top of page

Mindgym 

 

Zelf ervaren?

Hoi!

 

Superleuk dat je aan de slag gaat met de Mindgym -audiotracks. Ik hoop dat je er veel aan zult hebben, en dat je ze vaak zult beluisteren. 
 

Ben je hier voor het eerst? Sla dan een bookmark op voor deze pagina, zodat je 'm makkelijk kunt terugvinden (hij zit namelijk 'verstopt' op de site). Hieronder staan alle tracks, en je kunt ze ook downloaden. 

 

Mijn geloof is dat als we allemaal trainen aan een gezonde geest niet alleen ons eigen leven sterk verbetert, maar ook dat van anderen. Zo blijkt dat mensen die gelukkig zijn, meer klaarstaan voor anderen. Kortom: laten we de wereld een stukje mooier maken en ga aan de audiotraining! 

– Wouter 

3D Mindgym kids (1).jpg

KEN JIJ Mindgym
voor kids al?

We leren onze kinderen zo ongeveer alles. Behalve de gebruiksaanwijzing van hun eigen hoofd. Hoog tijd dus om ook onze kinderen te leren hoe ze baas kunnen worden in hun hoofd. Daarom heeft Wouter nu een Mindgym voor kids-boek geschreven.

 

Superkrachten voor je hoofd is een speels doeboek voor kinderen van 8 tot 12 om (samen met hun ouders of alleen) te ontdekken hoe ze koning in hun kop worden. 

Download album

Mindgym: Sportschool voor je geest

rechtopstaand mindgym met sticker.jpg

Download album

Mindgym: Work-outs

voorkant boek work outs 3d.jpg

Naast dat je hierboven de gehele albums kan downloaden, kan je hieronder ook online de tracks beluisteren.

Audiotracks

bottom of page